Acties en Arrangementen

Eéndaags sloeparrangement

Welkom in het grootste watersportparadijs van Nederland; Friesland!

Het Tjeukemeer is het grootste binnenwater van de provincie Friesland. Ideaal water voor verschillende activiteiten zoals sloepvaren. Vanuit Echtenerbrug vertrekt u met onze comfortabele sloep (5-6 personen) voor een prachtige tocht over het Tjeukemeer of over de rivier De Tjonger. Ook een andere vaarroute is mogelijk. Wij brengen en halen u graag! Meer info; kijk bij onze tarieven.

Arrangement Kamperen /koe-knuffelen

Kom tot rust in Friesland op Minicamping Het Zwerversnest, stap op de fiets (of auto) naar Boerderijrecreatie in Delfstrahuizen (ca. 8 km.) en beleef een unieke en ontspannende belevenis: Koe-knuffelen.

Koe-knuffelen

Inclusief:

 • 1x overnachting in een volledig ingerichte safaritent (6-persoons)
 • koe-knuffelen
 • koffie/thee en Friese lekkernij
 • overall, rode kiel en laarzen
 • drankje na afloop van het koe-knuffelen

De kosten voor bovenstaand arrangement bedragen € 50,00 per persoon (minimaal 6 personen). Bent u met minder dan 6 personen, dan kan aangesloten worden bij de speciale koe-knuffeldagen, zie voor de agenda

Koe knuffelen | Boerderijrecreatiehttps://www.boerderijrecreatie.nl/koeknuffelen?utm_campaign=938d2dab-2960-413d-89c6-54d408fa0de1&utm_source=so&utm_medium=mail&cid=01a59a7a-47d6-4e7f-8c74-27e2d8ced3dd

Uiteraard is een langer verblijf op onze camping mogelijk. Ook zijn er andere arrangementen bij te boeken, zoals: escape room, klompengolf/voetgolf, boerenspelen of fierljeppen.

Informeer hiervoor bij de receptie of kijk op de website van Boerderijrecreatie http://www.boerderijrecreatie.nl

Zwerversarrangement

Kom tot rust in Friesland op minicamping Het Zwerversnest, stap op de fiets richting Spanga en ontdek het prachtige natuurgebied De Rottige Meente per kayak van Kayak Tjonger Tours. Een schilderachtig natuurgebied waar stilte heerst! 

Kayakken in de Rottige Meente

Inclusief:

 • 1x overnachting (minimaal 2 personen)
 • lunchpakket
 • huur kayak (dagdeel)
 • fietsroute

De kosten voor dit arrangement bedragen:

 • € 29,50 p/p (met eigen kampeermiddel)
 • € 49,50 p/p (overnachting in safaritent of blokhut)
 • optioneel bij te boeken is een barbecue op de camping

Er zijn nog veel meer activiteiten, excursies en kanoroutes te reserveren. Kijk hiervoor op de site van Kayak Tjonger Tours http://www.kayaktjongertours.nl

Wijnproeverij / wandeling (rondleiding) door de wijngaard

In het Friese St. Nicolaasga ligt wijngaard De Heidepleats. In samenwerking met hen bieden wij de mogelijkheid voor een groepsrondleiding met proeverij (vanaf 6 personen).

Een rondleiding duurt ca. 1,5 – 2 uur en wordt afgesloten met een proeverij van twee wijnen en daarbij passende kazen van melk van hun eigen koeien. De kosten bedragen ca. € 15,00 p.p.

Ook is het mogelijk om de wijngaard individueel te bezoeken, bijvoorbeeld in combinatie met een fietstocht rondom het Tjeukemeer.

Meer info kunt u opvragen bij onze receptie of neem alvast een kijkje op hun website https://www.deheidepleats.nl/wijngaard/

Happen & Trappen ‘Heerlijk Heerenveen’

Boek vanaf de camping een heerlijk dagje happen & trappen via http://www.happenentrappen.nl

Bezoek Sonnema Berenburg / Pitch & Putt Golf

Wij bieden in combinatie met Sonnema Berenburg en Pitch & Putt Golf een leuk dagarrangement aan:

 • ontvangst bij Bezoekerscentrum Sonnema in Bolsward met koffie/thee en Friese oranjekoek
 • rondleiding bezoekerscentrum met na afloop een proeverij
 • lunch bij Sonnema of bij Pitch & Putt
 • instructie met aansluitend 9-holes Pitch & Putt Golf
 • afsluiting met warme en koude hapjes

Kosten per persoon € 48,– Meer info of boeken via de receptie van onze camping.

Waterski-arrangement: Rust en sensatie in één!

Waterskiën is pure fun voor iedereen! Het is leuk om te doen én leuk om naar te kijken. Of je beginner bent of al jaren geniet van deze prachtige sport, individueel of in een groep, bij ons kan je terecht voor een spetterende sensatie. Waterskiën is pure fun voor iedereen! Het is leuk om te doen én leuk om naar te kijken. Of je beginner bent of al jaren geniet van deze prachtige sport, individueel of in een groep, bij ons kan je terecht voor een spetterende sensatie.Waterskiën is pure fun voor iedereen! Het is leuk om te doen én leuk om naar te kijken. Of je beginner bent of al jaren geniet van deze prachtige sport, individueel of in groep, bij Waterskibaan Sneek kun je terecht voor een spetterende sensatie!

Na dit avontuur kunt u nog op uw gemak rondslenteren in de bruisende watersportstad Sneek. Maar Sneek = meer. De stad is rijk bedeeld met monumenten en oude stadsgezichten, heeft diverse musea, een gezellig en gevarieerd winkelcentrum en is rijk aan terrassen, cafés en restaurants. U kunt een dagje Sneek op vele manieren beleven. Via een stadswandeling, via een stadsrondvaart, per fiets u zegt het maar. Ook voor jong en oud is er in Sneek genoeg te doen.

Bent u klaar met dit avontuur in Sneek, kom dan na een dag vol indrukken tot rust op minicamping Het Zwerversnest in Bantega. Omgeven door weilanden kunt u hier genieten van de stilte!

Dit arrangement bieden wij aan met https://www.waterskibaan-sneek.nl/

Zeilen op een echt skûtsje – (Er)Vaar Sunset Sailing

De ondergaande zon tegemoet varen, Genieten van de prachtige natuur, de adembenemende luchten, de gouden glans over het water, VerZeilen in stilte, romantiek, ontspanning, gezelligheid, luisteren naar het geluid van kabbelend water langs de zwaarden.

De sfeer proeven van zeilen op een écht Skûtsje.

Skûtsje De Trije Doarpen

Er is veel te ervaren tijden een avond Sunset Sailing met Skûtsje De Trije Doarpen op het grootste meer van Friesland. Leuk om te doen met collega’s, vrienden, familie, uw vereniging of bedrijf. Minimaal 8 personen / maximaal 12 personen. Meer info: https://skutsjedetrijedoarpen.nl/skutsje-arrangementen/

Muziektheatervoorstelling ‘Het Verdriet van de Zuiderzee’

Van 10 augustus t/m 11 september 2022 speelt deze muziektheatervoorstelling van Orkater en Schouwburg De Lawei aan het Oudemirdumerklif met weids uitzicht over het water dat alles nog weet.

De kaartverkoop van ‘𝐇𝐞𝐭 𝐕𝐞𝐫𝐝𝐫𝐢𝐞𝐭 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐙𝐮𝐢𝐝𝐞𝐫𝐳𝐞𝐞’ is gestart!

Bestel je kaarten via www.verdrietvandezuiderzee.nl en boek een overnachting op onze camping.