Acties en Arrangementen

Eéndaags sloeparrangement

Welkom in het grootste watersportparadijs van Nederland; Friesland!

Het Tjeukemeer is het grootste binnenwater van de provincie Friesland. Ideaal water voor verschillende activiteiten zoals sloepvaren. Vanuit Echtenerbrug vertrekt u met onze comfortabele sloep (5-6 personen) voor een prachtige tocht over het Tjeukemeer of over de rivier De Tjonger. Ook een andere vaarroute is mogelijk. Wij brengen en halen u graag! Meer info; kijk bij onze tarieven.

Arrangement Kamperen /koe-knuffelen

Kom tot rust in Friesland op Minicamping Het Zwerversnest, stap op de fiets (of auto) naar Boerderijrecreatie in Delfstrahuizen (ca. 8 km.) en beleef een unieke en ontspannende belevenis: Koe-knuffelen.

Koe-knuffelen

Inclusief:

 • 1x overnachting in een volledig ingerichte safaritent (6-persoons)
 • koe-knuffelen
 • koffie/thee en Friese lekkernij
 • overall, rode kiel en laarzen
 • drankje na afloop van het koe-knuffelen

De kosten voor bovenstaand arrangement bedragen € 50,00 per persoon (minimaal 6 personen). Bent u met minder dan 6 personen, dan kan aangesloten worden bij de speciale koe-knuffeldagen, zie voor de agenda https://www.boerderijrecreatie.nl/agenda/koe-knuffeldagen-2019.html

Uiteraard is een langer verblijf op onze camping mogelijk. Ook zijn er andere arrangementen bij te boeken, zoals: escape room, klompengolf/voetgolf, boerenspelen of fierljeppen.

Informeer hiervoor bij de receptie of kijk op de website van Boerderijrecreatie http://www.boerderijrecreatie.nl

Zwerversarrangement

Kom tot rust in Friesland op minicamping Het Zwerversnest, stap op de fiets richting Spanga en ontdek het prachtige natuurgebied De Rottige Meente per kayak van Kayak Tjonger Tours. Een schilderachtig natuurgebied waar stilte heerst! 

Kayakken in de Rottige Meente

Inclusief:

 • 1x overnachting (minimaal 2 personen)
 • lunchpakket
 • huur kayak (dagdeel)
 • fietsroute

De kosten voor dit arrangement bedragen:

 • € 29,50 p/p (met eigen kampeermiddel)
 • € 49,50 p/p (overnachting in safaritent of blokhut)
 • optioneel bij te boeken is een barbecue op de camping

Er zijn nog veel meer activiteiten, excursies en kanoroutes te reserveren. Kijk hiervoor op de site van Kayak Tjonger Tours http://www.kayaktjongertours.nl

Kunst Koeien Parade

Laat je verrassen door de “Kunst Koeien Parade” aan de oevers van het Tjeukemeer. Levensgrote “kunstkoeien” versieren het landschap. Een ontspannen belevenis langs deze bijzondere koeien van Boerderijrecreatie Delfstrahuizen. Adres: Marwei 124B, Delfstrahuizen.

Toegang is gratis (evt. vrijwillige bijdrage voor Dorcas).

Meer info op https://www.boerderijrecreatie.nl/agenda/kunst-koeien-parade.html

Happen & Trappen ‘Heerlijk Heerenveen’

Boek vanaf de camping een heerlijk dagje happen & trappen via http://www.happenentrappen.nl

Bezoek Sonnema Berenburg / Pitch & Putt Golf

Wij bieden in combinatie met Sonnema Berenburg en Pitch & Putt Golf een leuk dagarrangement aan:

 • ontvangst bij Bezoekerscentrum Sonnema in Bolsward met koffie/thee en Friese oranjekoek
 • rondleiding bezoekerscentrum met na afloop een proeverij
 • lunch bij Sonnema of bij Pitch & Putt
 • instructie met aansluitend 9-holes Pitch & Putt Golf
 • afsluiting met warme en koude hapjes

Kosten per persoon € 48,– Meer info of boeken via de receptie van onze camping.

Waterski-arrangement: Rust en sensatie in één!

Waterskiën is pure fun voor iedereen! Het is leuk om te doen én leuk om naar te kijken. Of je beginner bent of al jaren geniet van deze prachtige sport, individueel of in een groep, bij ons kan je terecht voor een spetterende sensatie. Waterskiën is pure fun voor iedereen! Het is leuk om te doen én leuk om naar te kijken. Of je beginner bent of al jaren geniet van deze prachtige sport, individueel of in een groep, bij ons kan je terecht voor een spetterende sensatie.Waterskiën is pure fun voor iedereen! Het is leuk om te doen én leuk om naar te kijken. Of je beginner bent of al jaren geniet van deze prachtige sport, individueel of in groep, bij Waterskibaan Sneek kun je terecht voor een spetterende sensatie!

Na dit avontuur kunt u nog op uw gemak rondslenteren in de bruisende watersportstad Sneek. Maar Sneek = meer. De stad is rijk bedeeld met monumenten en oude stadsgezichten, heeft diverse musea, een gezellig en gevarieerd winkelcentrum en is rijk aan terrassen, cafés en restaurants. U kunt een dagje Sneek op vele manieren beleven. Via een stadswandeling, via een stadsrondvaart, per fiets u zegt het maar. Ook voor jong en oud is er in Sneek genoeg te doen.

Bent u klaar met dit avontuur in Sneek, kom dan na een dag vol indrukken tot rust op minicamping Het Zwerversnest in Bantega. Omgeven door weilanden kunt u hier genieten van de stilte!

Dit arrangement bieden wij aan met https://www.waterskibaan-sneek.nl/